Onze toppers

Enkele klanten over FLOOR Models & Hospitality

Tijdens de Medica 2016 in Düsseldorf hebben Floor en Eefje van Floor Models op de stand van Enraf-Nonius 4 dagen lang de internationale beursdagen verrijkt.
Hun esprit, inzet en ongelooflijk stralende voorkomen hebben een onuitwisbare indruk achtergelaten bij de crew en de bezoekers en hebben meegedragen aan onze succesvolle wereldwijde presentatie.
Werken met hun is niet alleen een plezier maar ook een geruststelling omdat je volledig op ze kunt bouwen en vertrouwen om het beste te krijgen. Volgend jaar weer graag!

Enraf-Nonius

Floor zocht voor ons een super specifieke match voor een fotoshoot. Ze gaf perfect advies en het resultaat was te gek!

Studio Luidspreker

Wat een fantastisch team tijdens de Tent van Bell! De dames straalden, een geweldige service voor de gasten en dat alles met een lach!
We verheugen ons nu alweer op de samenwerking volgend jaar!

Tent van Bell

We hebben geregeld foto- en videoshoots en dus ook behoefte aan mensen die het gewend zijn om voor de lens te staan. Floor heeft ons bij het zoeken naar een danseres én model super snel geholpen. Werktijden vind ze maar suf en alles gaat met een typische Floor nonchalance! Mooie mensen nodig? Floor appen!

Adrie Mooi

Onze Fashion Ladies Day was een groot succes mede dankzij jou Floor!
Professioneel en snel regelde jij binnen 1 dag voor ons de geweldige en behulpzame modellen.
Op naar de volgende Fashion Ladies Day … Thanxx Floor

Redoni Fashion & Gifts

Onze eerste kennismaking met FLOOR models was super! Twee vlotte spontane dames op onze FIBO beursstand gehad om het ijs te breken en klanten uit te nodigen op onze stand. Dit werkte zo goed dat Floor op ons verzoek voor de dag erna nóg 2 ervaren dames heeft kunnen regelen. Super snel en professioneel! Wij kijken uit naar een volgende samenwerking!

Venzinni

De samenwerking met Eefje en Lisa van Floor Models is ons erg goed bevallen.
Spontane, vriendelijke en nette meiden met oog voor detail die niet te flauw zijn om de handen uit de mouwtjes te steken. Erg attent en alert in de uitvoering van hun taken waardoor wij kunnen en mogen spreken van een uitermate geslaagd event. Mede dankzij hen!

AHC BENELUX

Floor Models is meer dan modellen. Modellen die kunnen werken. Leuke meiden en jongens die goed werken en pro actief zijn.

YveY

Prettige samenwerking!

Ria Joosten Catering & Evenementen

FLOOR Models & Hospitality is voor ons een betrouwbare, transparante en gedreven partner in het leveren van representatieve diensten.

Attractiepark Toverland

Prettige samenwerking met zowel Floor zelf als haar staf. Professioneel, snel, representatief.

Zomerparkfeest

Floor Models, representatieve en gastvrije cityhosts voor ondersteuning stadspromotie en events in de BIZ Binnenstad van Roermond i.s.m. Citymanagement Roermond.

Stichting Citymanagement Roermond

Trots op onze referenties