Skip to main content

Enkele klanten over FLOOR Models & Hospitality

In de afgelopen maanden hebben wij verschillende opdrachten uitgezet bij Floor Models. Van modellen voor een fotoshoot tot promotiemedewerkers bij een opening. Elke keer levert Floor Models vakkundige en enthousiaste mensen af. Doordat ze naar je wensen luisteren en meedenken kun je service van hoge kwaliteit verwachten. Daarom kiezen wij steeds opnieuw voor FLOOR Models.

Q-Park Nederland

De samenwerking met FLOOR Models resulteert in veel leuke reacties op onze aanwezigheid tijdens Limburgse evenementen. De spontaniteit en assertieve houding van de dames richting het publiek zorgt voor een representatief visitekaartje van L1. Precies waar we naar zochten!

L1 Limburg

Deze week hebben wij voor het eerst kennis gemaakt met het bedrijf FLOOR Models tijdens onze beurs op de BBB in Maastricht. Dit is zo goed bevallen dat wij volgend jaar weer gebruik maken van de diensten bij FLOOR Models. Dit is een toegevoegde waarde voor ieder evenement. Toppers zijn jullie!

Appeven

“Onze oprechte waardering voor Janne en Lisa, die met hun toewijding en vriendelijkheid een onschatbare bijdrage hebben geleverd aan het succes van onze deelname aan CUE 2024 in Ahoy Rotterdam. Van begin tot eind straalde de dames niet alleen professionaliteit uit, maar ook een warme gastvrijheid die de hele beurservaring voor ons en onze bezoekers naar een hoger niveau tilde.”

Audio Solvation

We have employed 5 models from FLOOR Models & Hospitality for a corporate videoshoot in June 2021. The organization was swiftly and efficiently. The models showed up in time and did a great job. I strongly recommend FLOOR if you have similar projects.

Ranpak

Wij werken heel graag samen met FLOOR Models. Ze zijn snel, proactief, gastvrij, representatief en sluiten keer op keer naadloos aan op onze vraag. Zowel de aanloop naar als tijdens de inzet van de dames zelf worden wij positief verrast door de professionaliteit en meewerkende houding!

Roermond Bereikbaar

FLOOR Models & Hospitality is voor ons een betrouwbare, transparante en gedreven partner in het leveren van representatief personeel.

Attractiepark Toverland

We hebben geregeld foto- en videoshoots en dus ook behoefte aan mensen die het gewend zijn om voor de lens te staan. Floor heeft ons bij het zoeken naar een danseres én model super snel geholpen. Werktijden vind ze maar suf en alles gaat met een typische Floor nonchalance! Mooie mensen nodig? Floor appen!

Adrie Mooi

Afgelopen zomer verschillende FLOOR Models ingezet binnen ons nieuwe horecabedrijf. In drukke tijden, is het fijn dat Laura en Floor zorgen voor representatieve en professionele krachten!

De Vermaekerij

Tijdens de Medica 2016 in Düsseldorf hebben Floor en Eefje van Floor Models op de stand van Enraf-Nonius 4 dagen lang de internationale beursdagen verrijkt. Hun spirit, inzet en ongelooflijk stralende voorkomen hebben een onuitwisbare indruk achtergelaten bij de crew en de bezoekers en hebben meegedragen aan onze succesvolle wereldwijde presentatie. Werken met hun is niet alleen een plezier maar ook een geruststelling omdat je volledig op ze kunt bouwen en vertrouwen om het beste te krijgen. Volgend jaar weer graag!

Enraf-Nonius

Floor zocht voor ons een super specifieke match voor een fotoshoot. Ze gaf perfect advies en het resultaat was te gek!

Studio Luidspreker

Wat een fantastisch team tijdens de Tent van Bell! De dames straalden, een geweldige service voor de gasten en dat alles met een lach! We verheugen ons nu alweer op de samenwerking volgend jaar!

Tent van Bell

Onze eerste kennismaking met FLOOR models was super! Twee vlotte spontane dames op onze FIBO beursstand gehad om het ijs te breken en klanten uit te nodigen op onze stand. Dit werkte zo goed dat Floor op ons verzoek voor de dag erna nóg 2 ervaren dames heeft kunnen regelen. Super snel en professioneel! Wij kijken uit naar een volgende samenwerking!

Venzinni

FLOOR Models, representatieve en gastvrije cityhosts voor ondersteuning stadspromotie en events in de BIZ Binnenstad van Roermond i.s.m. Citymanagement Roermond.

We are Roermond

Prettige samenwerking!

Ria Joosten Catering & Evenementen

Prettige samenwerking met zowel Floor zelf als haar staf. Professioneel, snel, representatief.

Zomerparkfeest

Gastvrije dames en heren die ons ondersteunen met communicatieve vaardigheden op momenten dat het telt. Hospitality is belangrijk en een onlosmakelijk onderdeel van ons werk, daar is Floor Models een verlengstuk van ons voor.

Intelligent Security

Secutor werkt al jaren actief samen met FLOOR Models. Wij ervaren de samenwerking als zeer prettig. FLOOR Models levert gemotiveerde en kundige medewerkers die de bezoekers op een zeer vriendelijke en gastvrije manier onthalen. #Trots.

Secutor Security

FLOOR Models is meer dan modellen. Modellen die kunnen werken. Leuke meiden en jongens die goed werken en pro actief zijn.

YveY Catering

De samenwerking met Eefje en Lisa van Floor Models is ons erg goed bevallen.
Spontane, vriendelijke en nette meiden met oog voor detail die niet te flauw zijn om de handen uit de mouwtjes te steken. Erg attent en alert in de uitvoering van hun taken waardoor wij kunnen en mogen spreken van een uitermate geslaagd event. Mede dankzij hen!

AHC BENELUX

Onze Fashion Ladies Day was een groot succes mede dankzij jou Floor!
Professioneel en snel regelde jij binnen 1 dag voor ons de geweldige en behulpzame modellen.
Op naar de volgende Fashion Ladies Day … Thanxx Floor

Redoni Fashion & Gifts

Op 2 januari 2023 hebben wij een samenwerking gehad met FLOOR models voor een uitvraag bij de provincie Limburg. Deze samenwerking was zeer prettig. Deze dames voldeden aan alle wensen waar FLOOR models ook voor staat.

Nogmaals dank en op naar nieuwe samenwerkingen in de toekomst

Vitam

Voor een last-minute opdracht heb ik contact opgenomen met Floor Models. Op een heel professionele manier geholpen met een fijn eindresultaat

De Goede & De Stoute

We hebben de afgelopen tijd samengewerkt met FLOOR Models & Hospitality. We werkten met een vaste poule die ons ondersteunden in de rol van gastdame van het stadskantoor. De dames zijn representatief, professioneel en enthousiast. Ze pakken het werk snel op en denken mee. We zijn heel tevreden en kunnen FlOOR Models zeker aanbevelen!

Gemeente Venlo

Wij zijn erg tevreden over de tapkunsten en de gastvrijheid van de medewerkers die wij al meerdere keren via FLOOR hebben geboekt. Zij zorgen ervoor dat de gasten hun drankje ontvangen met een lach.

Suustival

Wij hebben dit jaar voor het derde jaar op een rij onze belangrijkste marketingactie van het jaar met inzet van FLOOR Models afgerond. De mensen van FLOOR Models zijn altijd top om mee te werken: enthousiast, verzorgd en professioneel. Ze passen perfect bij onze uitstraling en het geeft een goed gevoel in de complexe organisatie van dit project op FLOOR Models te kunnen rekenen.

Hamelin

Soepele samenwerking met zeer ervaren dames van Floor Models. Flexibel en multi-inzetbaar, zeker voor herhaling vatbaar.

Theater de Oranjerie

Trots op onze referenties