Skip to main content

Projecten geleid door Floor!

FLOOR Projects is een apart onderdeel van onze organisatie en wordt geleid door Floor Billekens. Dit is meer dan een servicebureau waar men met een uitgewerkt (project)plan terecht kan. Veel meer: zij kan en wil graag meedenken vanaf de eerste fase!

Werkwijze

Door haar jarenlange ervaring en creatieve insteek, is Floor Billekens de ideale sparringpartner op het gebied van projectmanagement. Aan de hand van gesprekken kan zij een gedegen en onderbouwd voorstel doen voor elk gewenste event of campagne.

Omdat zij samenwerkt met gerenommeerde partijen binnen en buiten de branche, kan zij totaaloplossingen aanbieden die ervoor zorgen dat hierin op een passende manier de wensen van de opdrachtgever vertaald en omgezet worden in een gefaseerd project!

Trajecten

Met een focus op creativiteit en ervaring, kan Floor Billekens diverse trajecten aanpakken, op verschillende (vak)gebieden.

  • Evenementenorganisatie van concept tot uitvoering: productlanceringen, conferenties of gala’s. Een voorbeeld is een innovatief evenement met interactieve presentaties en demonstraties.
  • Projectmanagementadvies: assisteren bij diverse projecten, van planning tot implementatie. Bijvoorbeeld het coördineren van een renovatieproject voor een bedrijfspand met verschillende betrokken partijen.
  • Partnerships opzetten tussen diverse branches: door organisaties uit verschillende sectoren onderling te verbinden, biedt FLOOR Projects unieke oplossingen. Bijvoorbeeld het organiseren van een gezamenlijk symposium met meerdere bedrijven voor kennisuitwisseling.

Benieuwd wat FLOOR Projects

voor jouw event of campagne kan betekenen?

Neem contact op!