Skip to main content
 
 

Events

Door de ervaring en professionele houding van onze medewerkers (op kantoor en op de vloer) spelen wij feilloos in op de wensen en behoeften van de opdrachtgever én de gasten op elke eventlocatie.

 
 

Horeca

Horeca is een essentiële pijler binnen de hospitality-sector. Bij FLOOR Models & Hospitality begrijpen we dat de dienstverlening in de horeca een cruciaal onderdeel is van elke succesvolle gelegenheid.

 
 

Promoties

Het product onder de aandacht van de gebruiker brengen, vraagt om het juiste contactmoment. Dat contact kan soms letterlijk worden genomen: bij promotionele activiteiten is FLOOR Models & Hospitality de schakel tussen product en consument. Hierdoor krijgt ‘de eerste kennismaking’ een extra dimensie!

 
 

Hospitality

Goede gastvrijheid is voor elke gelegenheid niet alleen een meerwaarde, maar zelfs een absolute voorwaarde. Dit beseffen wij ons bij FLOOR Models & Hospitality maar al te goed: hospitality maakt of breekt een event!

 
 

Beurzen

De beurs is de plek waar suspects, potentials en leads bij elkaar komen en is hét moment om super voor de dag te komen als bedrijf. Dat heeft niet alleen met de vormgeving van de beursstand te maken, maar met de totale uitstraling van de stand en dus het bedrijf. Daar kunnen wij voor zorgen.

Hospitality is een voorwaarde!

FLOOR Models & Hospitality is dé toonaangevende partner voor hoogwaardige uitvoering in alle facetten van de hospitality- en eventbranche.

Met onze expertise in het leveren van op maat gemaakte oplossingen, combineren wij innovatie, stijl en functionaliteit om elk project te transformeren tot een verfijnde en onderscheidende ervaring.

Alle leden van Team FLOOR hebben dan ook het FLOOR-dna: Flexibel, Loyaal, Optimistisch, Oplossingsgericht en Representatief!

Benieuwd wat FLOOR Models & Hospitality

voor jou kan betekenen?

Neem contact op