Skip to main content
 
 

Events

Door de ervaring en professionele houding van onze medewerkers (op kantoor en op de vloer) spelen wij feilloos in op de wensen en behoeften van de opdrachtgever én de gasten op elke eventlocatie.

 
 
 
 

Hospitality

Goede gastvrijheid is voor elke gelegenheid niet alleen een meerwaarde, maar zelfs een absolute voorwaarde. Dit beseffen wij ons bij FLOOR Models & Hospitality maar al te goed: hospitality maakt of breekt een event!

 
 

Fairs

De beurs is de plek waar suspects, potentials en leads bij elkaar komen en is hét moment om super voor de dag te komen als bedrijf. Dat heeft niet alleen met de vormgeving van de beursstand te maken, maar met de totale uitstraling van de stand en dus het bedrijf. Daar kunnen wij voor zorgen.

Goede gastvrijheid is voor elke gelegenheid niet alleen een meerwaarde, maar zelfs een absolute voorwaarde.

Dit beseffen wij ons bij FLOOR Models & Hospitality maar al te goed: hospitality maakt of breekt een event!

Juist door het belangrijke karakter van de hospitality denken wij graag al aan de voorkant mee met de invulling ervan. Door onze ervaring op kantoor, kunnen wij meedenken over wat er nodig is om het event nóg succesvoller te maken.

De hospitality staat in onze ogen altijd in het verlengde van wat de opdrachtgever wil uitdragen en zorgt ervoor dat gasten/bezoekers zich welkom voelen en met een goed gevoel naar huis gaan.

Benieuwd wat FLOOR Models & Hospitality

voor jou kan betekenen?

Neem contact op